De verhuizing - update 6

Hoogste tijd voor een nieuwe update, want we zijn verhuisd! Het zit er op! Oké, er is nog genoeg te doen en het is nog niet klaar, maar al onze spullen liggen tenminste weer in één huis in plaats van verspreid over beide huizen. Even wat foto's om het hele proces weer te geven.


Vorige week woensdag zag de woonkamer er nog zo uit.


Timon druk op de kamer van Rebekka.


Thuis was ik druk de verhuizing voor te bereiden. Alles werd ingepakt en dozen en op de losse spullen kwam tape met daarop met zwarte stift geschreven waar het naartoe moest.


We mochten de vrachtwagen lenen van Quadcentrum Van der Ham, super handig natuurlijk!


En toen stonden al onze spullen in het nieuwe huis. Dit is de woonkamer. Er hangen nog geen gordijnen en er moeten nog nieuwe meubels komen, maar dat komt allemaal wel goed. Leuk hè?


Rebekka's slaapkamer. Hier moet nog wat geschilderd worden. De kozijnen en ramen zitten in de grondverf. De deuren en deurposten moeten nog helemaal gedaan worden. 


Onze slaapkamer, zelfde verhaal wat betreft ramen e.d.De slaapkamer van Hadassa en Damaris. 

De verhuizing verliep echt prima. We waren met genoeg mensen, ik had zelf de weken voor de verhuizing al veel ingepakt, dus het inpakken zelf was zo gedaan. Toen bleef alleen het zware sjouwwerk nog over. Ook hier in het nieuwe huis was het allemaal snel voor elkaar. Ik hoor wel eens verhalen van mensen die de weken na de verhuizing nog allemaal dozen moeten uitpakken. Gelukkig is dat hier niet het geval. Halverwege de middag was alles klaar, heerlijk. 

De kinderen vinden het ook prima in dit huis. De tweeling laat niet echt wat merken, zijn eigenlijk net als anders. Rebekka vond het wel even apart, maar al snel was het oké. Ik wil nog wel eens langs het oude huis rijden om te kijken wat haar reactie gaat zijn. 

Nu nog even wat dingen regelen, er moet nog wat worden opgehangen bijvoorbeeld. De gordijnen moeten we gaan bestellen, er moet nog een raam vervangen worden en natuurlijk nog wat schilderwerk. Maar het grootste gedeelte zit er op. Dit was dus de laatste update, de rest lees je wel in de weekoverzichten. 

3 opmerkingen:

 1. Wat een ruimte, heerlijk! Wanneer komen jullie nieuwe meubels binnen? Ik hoop dat jullie huis snel een thuis mag worden. Veel geluk in de nieuwe woning!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, ik heb dat misschien verkeerd verwoord, maar ze zijn nog niet besteld. Het klussen was wat duurder dan verwacht... De Karwei is echt rijk geworden van ons, haha. We hadden te weinig ingecalculeerd, dus de nieuwe meubels moeten nog even wachten. Ben ook m'n overzicht een beetje kwijt geloof ik. Sommige maandlasten vallen weg, andere betalen we dubbel of half. Denk aan water, internet, energie. Eerst even alles op een rijtje krijgen!

   Verwijderen
 2. Wat een ruimte, heerlijk! Wanneer komen jullie nieuwe meubels binnen? Ik hoop dat jullie huis snel een thuis mag worden. Veel geluk in de nieuwe woning!

  BeantwoordenVerwijderen